حضور پروفسور سرکار خانم تاجی در دانشگاه شهید باهنر کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز سه شنبه 21 آذر ماه 96، کارگاه آموزشی توسط دکتر اکرم تاجی استاد دانشگاه QUT کشور استرالیا، در دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر، برگزار شد.

دکتر رضا طهماسبی؛ عضو هیأت علمی بخش علوم دامی، در پاسخ به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه درخصوص دعوت از دکتر تاجی گفت: پس از رایزنی با مرکز مطالعات بین الملل وزارت علوم و بخش روابط بین الملل دانشگاه شهید باهنر هماهنگی های لازم صورت گرفت.

وی در ادامه گفت: با توجه به شناخت قبلی اینجانب از پروفسور تاجی، به عنوان یکی از ایرانیان موفق در عرصه علمی و تحقیقات ممتاز در سطح بین المللی، در فرصت ماموریت پژوهشی سال گذشته به کشور استرالیا صحبت‌هایی با وی در خصوص سفر به ایران و برگزاری کارگاه آموزشی و چند سخنرانی علمی مطرح گردید و مورد موافقتشان قرار گرفت.

دکتر طهماسبی هدف از انجام این سفر و برگزاری کارگاه آموزشی و سخنرانی علمی را در درجه اول معرفی زمینه همکاری موجود در دانشگاه شهید باهنر کرمان با متخصصین ایرانی خارج از کشور و گسترش سطح همکاری‌ها، ایجاد فرصت‌های تبادل اطلاعات علمی و آشنایی با پیشرفت‌های علمی در دانشگاه های کشور استرالیا از طریق فرصت های مطالعاتی استادان و یا دوره‌های آموزشی و پژوهشی ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان به عنوان هدف بعدی در نظر گرفته شد دانست.

وی همچنین خاطر نشان کرد: پروفسور اکرم تاجی به مدت دو روز در دانشگاه شهید باهنر کرمان به ایراد سخنرانی می‌پردازد که محورهای سخنرانیشان در خصوص موارد زیر است:

کاربرد فناوری درون شیشه ای در توسعه گیاهان
تجاری سازی یافته های پژوهشی
کشاورزی و امنیت غذایی درآینده

دکتر اکرم تاجی که هم اکنون استاد تمام (پروفسور) در دانشگاه فناوری کوئیزلند در استرالیا است، دوره کارشناسی را در رشته کشاورزی در سال 1971 دانشگاه تهران تمام کرده است دوره کارشناسی ارشد را در دانشگاه سیدنی در کشور استرالیا در رشته "علوم باغبانی" در سال 1974 به پایان برده و مدرک دکترای تخصصی را در رشته "فیزیولوژی گیاهی" از دانشگاه فلیندرز در سال 1987 دریافت کرده است. زمینه های پژوهشی مورد علاقه ایشان علوم باغبانی، فناوری زیستی گیاهی و کشت بافت، کشت ارگانیک و گیاهان بومی استرالیا است.

وی با چندین دانشگاه در سراسر دنیا همکاری علمی دارد و به کشور های گوناگونی نیز در سراسر جهان برای همکاری در پروژه های بزرگ علمی شرکت کرده است. نامبرده به ویژه در زمینه کشت بافت گیاهی از دانش عمیق و تجربه بسیار گرانبهایی برخوردار است و شمار زیادی دانشجوی دکتری و ارشد در این زمینه تربیت کرده است که کارهای پژوهشی آنها، دستاوردهای نو آورانه ای نیز به همراه داشته است.

دکتر تاجی که هم اکنون ساکن استرالیا است، سرزمین مادری خود را مهد علم و عشق می داند و برای تک تک دانشجویان این سرزمین آرزوهای بزرگ دارد همچنین آمادگی کامل خود را برای حمایت از دانشجویان نخبه ایرانی برای ادامه تحصیل در بهترین دانشگاه های کشور استرالیا اعلام کرده است.